Cambridge Viktprogram

Under 2011 blev CambridgeKuren "Cambridge Viktprogram" med ny logotype och nytt koncept.

CambridgeKuren är originalet till alla VLCD (very low calorie diet) produkter. CambridgeKuren är testad vid Överviktsenheten på Karolinska sjukhuset och även godkänd av Livsmedelsverket, inte bara som kosttillskott som många andra preparat, utan även som viktminskningspreparat att ätas som enda näring. Cambridgekuren är testad och godkänd genom bl.a en studie utförd på Karolinska Sjukhuset under ledning av Stephan Rössner som då arbetade där. Studien redovisades på Läkarstämman 1994 och CambridgeKuren används idag bland annat på Överviktsenheten vid Sahlgrenska Sjukhuset i Göteborg.
Du finner mer information under Information om Cambridge

Är jag överviktig?

En metod för att bedöma övervikt är att använda Body Mass Index och Höft/Midjekvot. Du kan läsa mer om detta och även testa dig själv på sidan Är jag överviktig?

Medicinska frågor

Dr Knut Kolle är medicinskt ansvarig för Cambridge Viktprogram i
Sverige och Norge och är en internationellt känd mag- och tarmspecialist.
Han är en av uppfinnarna till metoden "Gastric banding".
Metoden är världsberömd och används vid operation av överviktiga.
Vi har samlat vanliga frågor och svar rörande Cambridge Viktprogram på sidan Medicinska frågor

Innehållsdeklaration

På sidan Innehållsdeklaration finner du en fullständig innehålls-och näringsdeklaration för en typisk Cambridge mjölkdrink.

Hur äter man Cambridge?

Cambridge Viktprogram går att anpassa efter ditt personliga önskemål, allt beroende på vilket resultat du önskar och hur bråttom du har. Det är bara du som bestämmer takten på din viktminskning, men sammanfattningsvis, ju fler måltider du byter ut mot Cambridge, desto snabbare går din viktminskning.
Utförlig beskrivning finner du på sidan Hur äter man Kuren

Vad kostar det?

En portion av Cambridges fullvärdiga mjölkdrinkar eller soppor kostar ca 27:-/måltid. Hos oss får du personlig rådgivning. Hjälp på mail, telefon eller under drop-in ingår i ditt medlemskap hos Livs-Viktigt och Helena Berggren. Du kan med detta medlemskap kostnadsfritt komma och göra en viktkontroll en gång per vecka. Vi för statistik åt dig.
DAGSKOSTNAD för ren kur/nivå 1 är 80:-/dag. Medlemskap hos Livs-Viktigt och som gäller i 3 år från inköpsdatum kostar 350 kr. Läs mer på sidan Vad kostar det?

Hur och var köper man Cambridge?

Du kan besöka oss under drop-in på mottagningen, TORSDAGAR på mottagningen i Billdal, Hulanvägen 34 b sydväst om Göteborg. Mer information och öppettider finner du på sidan Hur och var köper man

Nöjda Kunder

På sidan Nöjda kunder finner du ett axplock av "success stories".

Vanliga frågor när man äter Cambridge

Får man tugga tuggummi?
Får jag äta grönsaker på ren kur?
Jag måste få tugga. Vad göra?
....
Svaren och fler frågor finner du under
Vanliga frågor när man äter CambridgeKuren

Hälsoprofil / Kundkort

För Dig som är ny kund hos oss på Livs-Viktigt Helena Berggren AB måste Hälsoprofil/Kundkort fyllas i. Detta gäller även dig som gått hos annan rådgivare.

I vårt sortiment finner ni också

Förutom Cambridgeprodukter säljer vi även Papermints, shakers mm. Vi har kosttillskott av hög kvalité från ledande tillverkare. Mer info finns på sidan I vårt sortiment finner ni också

Livs-Viktigt hjälper även företag med friskvård och utbildning
Läs mer om våra tjänster och referensföretag


Råd och Tips

På sidan Råd och Tips finner ni nyttiga länkar och annat som kan vara till hjälp

Kontakta oss

Telenummer / Mail / Kartor / Öppettider mm finns här


Share |


Undrar du över något angående CambridgeKuren ? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 2 arbetsdagar.
Hej! Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar formuläret nedan. Maila eller ring istället. helena@livs-viktigt.se eller 0702-41 91 59