Information om Cambridge

Bakgrund
Cambridge Viktprogram (fd. CambridgeKuren) är originalet till alla VLCD (very low calorie diet) produkter. Cambridge är testad vid Överviktsenheten på Karolinska sjukhuset och även godkänd av Livsmedelsverket, inte bara som kosttillskott som många andra preparat, utan även som viktminskningspreparat att ätas som enda näring. Cambridge är testad och godkänd genom bl.a en studie utförd på Karolinska Sjukhuset under ledning av Stephan Rössner som då arbetade där. Studien redovisades på Läkarstämman 1994.

Cambridge används idag bl.a på Överviktsenheten på Sahlgrenska Sjukhuset här i Göteborg.

Produkten
Cambridge Viktprogram hjälper dig att snabbt och näringsrikt att gå ner i vikt. Är också ett utmärkt sätt att hjälpa till att rensa kroppen från slaggprodukter och på så vis få bättre näringsupptag. Produkten består av mjölkdrinkar och soppor, baserade på skummjölkspulver och fettfritt soja-mjöl, som tillsammans ger 473-476 kalorier per dag. Cambridge ger dig en fullvärdig kost med hela dagsbehovet av näringsämnen, vitaminer och mineraler. Kort sagt: 3 måltider per dag med Cambridge motsvarar 100% näring, välj mellan soppa, gröt och mjölkdrink.

Cambridge Viktprogram påverkar inte ämnesomsättningen.

Cambridge innehåller ett speciellt protein som hjälper kroppen att förbränna fett istället för proteiner. På så sätt sparas muskelmassan.

Olika smaker
Vår VLCD produkt finns i elva olika smaker:

  • Choklad
  • Vanilj
  • Banan
  • Jordgubb,
  • Cappuccino
  • Mintchoklad
  • Äpple och kanelgröt
  • Apelsinchoklad LAKTOSFRI!
  • Grönsaksoppa
  • Kycklingssoppa

Hos oss kan du fritt välja vilka smaker du vill ha och hur många av varje smak du önskar, du får alltså blanda fritt i din veckoförpackning.

Råd och stöd
Du har möjlighet att få hjälp före, under och efter din viktminskning. Dessutom kan vi hjälpa dig att sätta ihop ett kostprogram som du kan anpassa ihop med din Cambridge. Du kan givetvis äta Cambridge på distans och få hjälp av oss via telefon eller mail.
Som du kanske vet är det svåraste inte att gå ner i vikt utan att behålla din nya vikt, detta hjälper vi dig med. Det är jobbigt att behöva gå ner "samma" kilo hela tiden. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa personer med viktproblem, så välkommen att kontakta oss så får du hjälp att sätta igång.

Du behöver inte vänta tills på måndag med att påbörja din viktminskning. Och du, du lär aldrig hitta den perfekta tidpunkten att sätta igång med din viktminskning, livet kommer alltid att bestå av diverse "frestelser". Tillsammans hittar vi ett bra alternativ för hur du skall bemöta dessa tillfällen. Det är inte det du äter vid festliga tillfällen du får en övervikt av, det är det som du äter varje dag!

Lid inte av övervikt
Ett citat Astrid Lindgren (Pippi Långstrump)
I parfymaffärens skyltfönster stod en skylt
"Lider ni av fräknar?"
Pippi gick in och sa högt och tydligt "Nej".
Expediten undrade vad hon menade.
"Nej, jag lider inte av fräknar" sa Pippi.
Men hon var ju den fräknigaste flicka expediten hade sett
"Jovisst, sa Pippi, men jag lider inte av det".

Att lida eller inte lida - Valet är ditt!
Det finns två vägar att välja:
• Att sluta vara överviktig, d v s gå ner i vikt
• Att sluta lida, d v s acceptera sin kropp som den är.

Glöm inte - du duger alltid precis som du är! Men vill du förändra för din EGEN skull så finns vi där.

Har du ingen återförsäljare där du bor? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Telenummer / Mail / Kartor / Öppettider mm finns här


Share |


Undrar du över något angående CambridgeKuren ? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 2 arbetsdagar.
Hej! Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar formuläret nedan. Maila eller ring istället. helena@livs-viktigt.se eller 0702-41 91 59