Önskat resultat - HUR gör man?

Jag vet att det är många som avgett nyårslöften och som har en önskan om förändring eller förbättring. Men jag vet också av mångårig erfarenhet att nu strax efter nyår är motivationen hög men bara efter ett fåtal veckor dalar motivationen och orken. Det är då lätt att ge upp och falla tillbaka i gamla mönster. Men varför? Om du vill så kan du!

HUR GÖR MAN för att hålla sig till planen och att uppnå sina mål?

Resultat får du inte av vad du VET - utan av vad du GÖR! Det är Livs-Viktigt!

Jag, Helena Berggren, är cerfifierad coach och har lång erfarenhet av att jobba med personlig utveckling. Här har jag ställt samman några råd som hjälper dig att nå dina mål. Du finner den just här för att du förmodligen har önskan om att gå ner i vikt.

1. VILL du eller BORDE du?

2. VAD exakt vill du uppnå?

3. VAD är problematiken idag?

4. VAD skulle det innebära för dig att nå ditt mål.  Känslomässigt? Och praktiskt?

5. Vilka positiva effekter har du av att behålla "problemet"? Ex. om du inte tränar så slipper du svettas, kan ligga kvar i soffan och behöver inte gå ut.. VAR ÄRLIG detta är förmodligen några pusselbitar om varför du hittills inte genomfört din önskan.

6. HUR kan du lösa problemet. VAD behöver du GÖRA?

7. Behöver du skaffa dig någonting ex. träningskort, kläder, nyttig mat, nya rutiner, en coach osv?

8. BESTÄM DIG!

9. Ingen har sagt att det kommer vara lätt! Men om du VILL så KAN du. Ingen kan göra jobbet för dig. ORD ger inte resultat, HANDLING gör!

10. Värdesätt dig själv! DU är viktig, behandla dig som det!

11. BESTÄM DIG!

12. BESTÄM DIG!

13. BESTÄM DIG!

Även små steg tar dig framåt. Varje liten förbättring ger resultat. Detta är inte alla frågor du behöver ställa dig, men en GOD början.

Är du otålig? Ja då rekommenderar vi en kickstart med Cambridge. Du bryter gamla invanda mönster och detoxar kroppen rejält. Dessutom får du SNABBT resultat och det i sig är motiverande. VI LOVAR! Teckna ett medlemskap hos LIvs-Viktigt för symboliska 350 kr - FÖR TRE ÅR - så kan du fortsätt komma in och kontrollera din vikt hos oss. När vi skall visa för någon annan presterar vi bättre, det säger också erfarenheten. Vi hjälper dig att hålla dig till planen!

Ta hjälp av en coach som stämmer av dina mål och stöttar dig på vägen!

Har du önskan om förändring av andra mål än just viktminskning? Principen är densamma. Öka dina chanser att lyckas - ta hjälp av en coach!

Kontakta oss

Telenummer / Mail / Kartor / Öppettider mm finns här


Share |


Undrar du över något angående CambridgeKuren ? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 2 arbetsdagar.
Hej! Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar formuläret nedan. Maila eller ring istället. helena@livs-viktigt.se eller 0702-41 91 59