Grupputveckling

Bra - bättre - bäst?
Har din grupp kört fast? Har ni dålig stämning i gruppen? Drar ni åt olika håll? Fungerar kommunikationen dåligt? Förstår ni inte varandra?
Eller är det så att ni är som ett strävsamt gammalt par - ni trivs i varandras sällskap och har det bra - men det sker ingen utveckling?
Vi hjälper gruppen att utvecklas och att dra åt gemensamt håll. Kanske har ni omorganisation och behöver finna nya rutiner och roller?

Organisationskonsult Helena Berggren
Helena driver också bolaget Organisationskonsult Helena Berggren AB. Där hjälper vi företag med förändringsarbete. Läs gärna mer på www.helenaberggren.se

Helenas bakgrund och kompetens
Helena har stor erfarenhet av coaching från sina tidigare yrken där hon jobbat mycket med motivation av personal och organisationer.

Helena är certifierad coach och certifierad inom Business Communication och har en kostrådgivarutbildning med kognitiv beteendeterapi inriktning.
Detta tillsammans med ett stort intresse och lång erfarenhet samt lite ytterligare påbyggnadsutbildningar har gett henne en bra grund att stå på.

Team Coaching - att bygga starka och fungerade team
Ett team presterar och fungerar som bäst när de enskilda personerna i gruppen både kan utvecklas själva samt hjälpa övriga gruppmedlemmar i fram- och motgång.

Ett starkt team är nyckeln till framgång. Ibland är det lättare och ibland stöter man på utmaningar, exempelvis vid omorganisationer och bistra tider. Gruppen sätts på prov. Samarbeta och kom starkare ut på andra sidan.

Vad kännetecknar ett starkt och fungerande team?
Givetvis finns inga givna ramar men vissa kriterier kan man se bör finnas, såsom:

  • Ett gemensamt och uttalat mål
  • En klar rollfördelning
  • Respekt för varandra
  • "Vi"-känsla
  • Tillhörighet

Kontakta oss

Telenummer / Mail / Kartor / Öppettider mm finns här


Share |


Vill du veta mer om Friskvård och föreläsningar? Vi svarar inom 2 arbetsdagar.
Hej! Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar formuläret nedan. Maila eller ring istället. helena@livs-viktigt.se eller 0702-41 91 59