Personlig viktcoach

Du VET vad du behöver göra för att gå ner i vikt. Äta mindre och röra dig mer....VARFÖR är det då så svårt? Jo, svaret är enkelt. Det handlar inte om kunskap. Det handlar om känslor!

Vi tröstäter, äter för att fira, äter för att vi har tråkigt, äter av gammal vana, äter när vi är trötta, äter när vi är stressade....listan kan göras hur lång som helst.
Hur många tror du äter BARA när de är hungriga...?

Vi finns där för att hjälpa dig på vägen. Hos oss får du hjälp och stöd under resans gång. Det handlar ju om att ändra ett beteende. Att skapa motivation och inspiration, att ge dig en klapp på axeln eller ge dig en spark i baken. Vi känner av vad du behöver när vi träffas eller pratas vid i telefon.

Hur gör vi?
Du kan komma eller ringa till oss varje vecka för kostnadsfri vägning och kort uppföljning och information inför kommande vecka. Vi för statistik på dig och följer dina resultat. Hos oss blir du inte en i mängden.

Vi har egen erfarenhet och kan stötta dig.

Vi erbjuder också individuella kostråd och program. Alla är vi olika och har olika förutsättningar.

Vi ser till helheten
Hur sover du? Hur stressar du? Vilket typ av jobb har du, stillasittande, mycket resor? Har du småbarn, är du träningsfanatiker?
Hur kan vissa tro att vi alla kan följa samma koncept? Du behöver individuell hjälp och stöd för att lyckas med DITT mål.

Med en personlig vikt- och hälsocoach ökar dina chanser att lyckas - vi lovar !
Att i praktiken ändra sitt beteende och genomföra förändringar tar tid och kräver tålamod, kraft, energi och lite jäklar anamma.
Men när du står där och har passerat mållinjen är det värt ALLT!
Inte alltid roligt, men hur kul är din övervikt?
Du måste satsa helhjärtat och bortse från svepskäl och bortförklaringar.

Våra kompetenser
Helena är utbildad kostrådgivare med kognitiv inriktning och certifierad coach vilket innebär att du får hjälp på ett professionellt sätt vilket kan hjälpa dig till beteendeförändring och personlig utveckling! Dessutom 20 års erfarenhet av vikt & hälsa.

Vill du ha mer information eller boka en tid?
Välkommen att kontakta oss.

Kom ihåg, när känslor och logik står emot varandra vinner alltid känslan.


År 2004 agerade Helena som personlig viktcoach i en tävling arrangerad av tidningen Året Runt. Vill du läsa reportaget? Klicka här

Kontakta oss

Telenummer / Mail / Kartor / Öppettider mm finns här


Share |


Vill du veta mer om Friskvård och föreläsningar? Vi svarar inom 2 arbetsdagar.
Hej! Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar formuläret nedan. Maila eller ring istället. helena@livs-viktigt.se eller 0702-41 91 59