Om Helena Berggren

Om Helena
Helena är ekonom i botten. Hon har de senaste 20 åren arbetat med organisation och ledarskap, nationellt och internationellt.
Sedan 2004 arbetar Helena med sin hobby på heltid. Förutom aktiv och engagerad småbarnsmamma är Helena ägare och VD till 2 företag: Livs-Viktigt och Organisationskonsult Helena Berggren. (www.helenaberggren.se)
Som organisationskonsult arbetar Helena med att skapa en välmående företagskultur utan proppar som tar kraft och energi och att skapa effektivitet och relationer som fungerar. Helena är också flitigt anlitad föreläsare inom ledarskap och kultur.
Helena tar också uppdrag som extern styrelseledamot i ägarledda företag.


Helena har stor erfarenhet av att hjälpa personer med övervikt och väg till bättre hälsa. Helena startade upp Cambridge i Göteborgsområdet 1997 och har fram tills idag hjälpt mer än 7000 personer till bättre hälsa.

Företag kan anlita Helena som kostrådgivare, vikt- och hälsocoach, föreläsare, rådgivare, inspiratör och personlig coach med inriktning på varaktig beteendeförändring. Helena tar även emot privatpersoner i mån av tid.

Helena genomför bland annat livsstilsinventeringar hos personalen på företaget. Hur ser nuläget ut och vad behöver förbättras. Genom kunskap och en unik förmåga att få ord att bli till handling hjälper Helena företag att få en friskare, gladare och mer effektiv personal med lägre sjukskrivningstal. Friskvård är en investering som snabbt ger avkastning. Givetvis helt BEHOVSANPASSAT efter varje individ.
Vet du vad sjukskrivningen kostar företaget i form av pengar, förlorad effektivitet och högre belastning på kollegor? Vi är skillnaden som gör skillnaden!

Helena Berggren har unik kompetens vad det gäller kost, vikt, hälsa och beteendeförändring. Från första steget till målgång kan hon följa kunden och skapa gemensam framgång.
Söker du det som gör skillnad?

Under större delan av 2008 var Helena Radiohusets personliga coach i Radio Göteborg P4. Hon gjorde över 15 radioprogram ihop med programledaren Ylva Nilsson. Ni har också kunnat höra henne i radioprogrammet Karlavagnen i P4.

Helena föreläser över hela Sverige.

Har du frågor, vill ha friskvård till ditt företag eller boka en föreläsning till kick-offen eller konferensen eller av annan anledning vill komma i kontakt med Helena så ring 0702-41 91 59 för vidare information.

Mentorskap
Helena har också haft uppdrag för ALMI som mentor för nya entreprenörer. I denna roll fungerarade Helena som bollplank och delade med sig av sin breda erfarenhet som entreprenör och företagsledare.

Kontakta oss

Telenummer / Mail / Kartor / Öppettider mm finns här


Share |


Kontakta gärna oss! Du får svar inom 2 arbetsdagar.
Hej! Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar formuläret nedan. Maila eller ring istället. helena@livs-viktigt.se eller 0702-41 91 59