Presentation av Livs-Viktigt

Bakgrund 

Livs-Viktigt startades av Helena Berggren i december 1996. Företaget har mottagning i Billdal som ligger cirka 2 mil söder om Göteborg.

Företaget arbetar med friskvård och hälsa. I vårt produktsortiment finner du produkter från bland annat Cambridge Viktprogram.
Bland våra tjänster finner du bland annat kost- och hälsorådgivning, coachsamtal, inspirationsföreläsningar och friskvårdskurser.
Livs-Viktigt arbetar också som friskvårdspartner till företag och organisationer. Vi kan hålla i hela personalens frisk- och hälsoarbete eller delar av det. Vi är skillnaden som gör skillnaden. Vi skapar effektiva och hälsosamma arbetsplatser.

Vår ambition är att ge bästa service och erbjuda ett brett spektra av kunskap och produkter till våra kunder.

"Livs-Viktigt - för hållbar livsstilsförändring ur ett hälsoperspektiv. Vi skapar positiva förändringar med hållbart resultat!"

Resultat får du inte av vad du vet - utan av vad du gör. Det är Livs-Viktigt!

Varför välja oss?

Livs-Viktigt har en unik kompetens vad det gäller att hjälpa till vid livsstilsförändringar. Egentligen kan vi inte lära ut något som du inte redan kan. Men med fördjupad och bred kunskap inom både mental träning, kost och beteendeförändring så gör vi skillnad. Vi hjälper dig få hjärnkoll!
Vi erbjuder vikgrupper och personlig rådgivning. Vi är alla utbildade och engagerade med varsin specialitet vilket skapar en perfekt mix.

Livs-Viktigt och Helena Berggren arbetar som hälsocoach och avlastar företag genom att identifiera problematik och arbeta metodiskt för att skapa hälsa. Detta inom områderna kost, vikt, stress, gruppdynamik, missbruk, utanförskap/trakasserier, rehabarbete med syfte att skapa frisk, välmående och effektiv personal.

Livs-Viktigt erbjuder också kurser och föreläsningar. Bland annat inom stresshantering och mental träning. Vi använder oss av ett nätverk av experter inom hälsa och livsstil.

När det gäller oss som återförsäljare av Cambridge Viktprograms produkter så har vi många fördelar.
Vi är en av Sveriges mest erfarna återförsäljare (20 år)
Vi har välutbildad personal
Vi erbjuder vägning och mätning för cirka 10 kr/månad!!!
Vi har goda referenser
Vi kan hjälpa dig FÖRE, UNDER och EFTER din viktminskning genom vår samlade kunskap


Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter.

Adressuppgifter, mail och telefonnummer finner du under Mottagningar och öppettider

Kontakta oss

Telenummer / Mail / Kartor / Öppettider mm finns här


Share |


Kontakta gärna oss! Du får svar inom 2 arbetsdagar.
Hej! Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar formuläret nedan. Maila eller ring istället. helena@livs-viktigt.se eller 0702-41 91 59