Kost & Hälsa

Hälsosmart & Matsmart

Som alla vet handlar allt om balans - inkomster och utgifter. För hälsans och välbefinnandets skull är det viktigt att vi äter en god och näringsriktig kost. För att vi skall känna glädje och lycka är det viktigt med god sömn och bra relationer. För att orka med att leva hälsosamt i längden är det viktigt att vi fyller på våra depåer med kraft och energi. Ägna dig åt saker som GER kraft och energi regelbundet.
Läs mer på sidan Hälsosmart.

Kostsamtal

Är du överviktig, idrottsutövare, gravid, underviktig, eller enbart hälsomedveten?  Kostrådgivning hos Livs-Viktigt för dig och din hälsas skull när du väljer att leva hälsosamt. Vi hjälper dig genom att erbjuda Kostsamtal.

Välj matvaror som passar dig och din livsstil

Vad är nyckelhålsmärkt? Hur vet jag vilken yoghurt som är bra? Är det lättprodukter som gäller? Är grovt bröd alltid bra? Vilka flingor? Kan jag äta ägg varje dag? Ekologiskt? Läs mer på sidan Välj matvaror som passar dig och din livsstil.

Motion

Motion och fysisk aktivitet stärker vårt immunförsvar, motverkar stress, ger oss bättre ork och kan förebygga och lindra depression. Som om inte det skulle räcka så får du starkare skelett, du stärker hjärtmuskelaturen, du blir lyckligare eftersom endorfiner frigörs och du blir slankare.
Läs mer om Motion och bli inspirerad att börja röra på dig.

Stress

På sidan om Stress berättar vi om stress i olika former, allt från tidernas begynnelse (evolutionen), positiv stress, negativ stress, subjektiviteten av stress, den stress vi utsätts för i vårt informationssamhälle, att hitta balansen och utbrändhet. Viktigast av allt - vi lär dig att stressa rätt.

Kosttillskott

Vi på Livs-Viktigt har handplockat kosttillskott som vi säljer på vår mottagning och i vår Webshop. Leverantörerna är bl.a Holistics, Helhetshälsa, Wasa Medicals för att nämna några. Renhet och kvalité är ledord när vi valt ut produkterna.

Kontakta oss

Telenummer / Mail / Kartor / Öppettider mm finns här


Share |


Vill du veta mer om Kost och Hälsa, kostsamtal mm ? Vi svarar inom 2 arbetsdagar.
Hej! Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar formuläret nedan. Maila eller ring istället. helena@livs-viktigt.se eller 0702-41 91 59