Kostsamtal & kostrådgivning

Äter du rätt? Vill du bli matsmart?

Enl WHO är 60-70% av alla världens sjukdomar är kostrelaterade. Eller som dom uttrycker det "Dåliga matvanor är en av de största påverkbara riskfaktorerna för flera kroniska sjukdomar. För att minska risken för stora folksjukdomar såsom fetma, hjärt- och kärlsjukdomar och cancer har goda matvanor avgörande betydelse". Källa: WHO/FAO "Diet Nutrition"

Är du överviktig, idrottsutövare, gravid, underviktig, eller enbart hälsomedveten? Kostrådgivning hos Livs-Viktigt för dig och din hälsas skull när du väljer att leva hälsosamt. Vi hjälper dig att bli matsmart.

"Måste" du ha godis varje dag? Är du ofta sjuk? Har du hjärt- och kärlsjukdomar i släkten? Stressar du för mycket? Vet du inte vad som är bra mat för just dig? Tidsbrist eller ointresse? Vi hjälper dig!

Välkommen att boka tid för en genomgång av dina nuvarande kostvanor.
Vi går igenom dina förutsättningar och du får med dig direkta förslag på vad som kan och bör förändras/förbättras. Pris: 795 kronor.

Är du ständigt trött och hängig? Vad gör du? Köper Ginseng och söker snabbfix? Ändra istället din kost och få ett långvarigt resultat.

Dåligt humör, humörsvängningar, retlighet, trötthet, inlärningssvårigheter och koncentrationssvårigheter är alla problem som uppstår av felaktiga kostvanor. Slarvar du med maten tar kroppen stryk. Vissa människor tål vissa livsmedel bättre än andra. Många kvinnor upplever stor förändring på pms och humör i stort med kostomläggning. Vi på Livs-Viktigt är kostexperter - också!

Genom kosten

  • orkar vi med arbete och vardag
  • får vi i oss livsnödvändiga näringsämnen
  • kan vi förebygga sjukdomar*
  • bygger vi upp cellerna i kroppen
  • tillför vi näring till kroppens alla organ
  • kan vi hålla vikten
  • umgås vi socialt

*t.ex diabetes typ II, vissa cancersjukdomar, hjärt- och kärlsjukdom.


Kosten ger oss
HÄLSA, ENERGI, VITALITET och MOTSTÅNDSKRAFT MOT SJUKDOMAR!

Är du gravid eller ammande?
Vi hjälper dig välja det du bäst behöver. Känn lusten till mat och bli inte förskräckt över allt förbjudet. Det finns mycket du KAN äta och som både du och bebisen mår bra av. I detta skedet av livet blir kosten verkligen LIVS-VIKTIG!
Är du orolig för att gå upp för mycket i vikt under din graviditet, vi hjälper dig att välja rätt.

Kontakta oss

Telenummer / Mail / Kartor / Öppettider mm finns här


Share |


Vill du veta mer om Kost och Hälsa, kostsamtal mm ? Vi svarar inom 2 arbetsdagar.
Hej! Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar formuläret nedan. Maila eller ring istället. helena@livs-viktigt.se eller 0702-41 91 59