Personlig utveckling

Coaching

Coaching är hjälp till självhjälp. Det gäller att hitta "skillnaden som gör skillnaden".
Vid varje coachtillfälle som varar cirka en timma utgår vi från ditt nuläge. Vi fastställer dina mål och ser till att du uppnår de mål du strävar efter.
Ingenting är omöjligt, bara olika svårt.
Läs vidare under Coaching

Personlig Coaching

Vill du förfina eller förbättra något du redan är bra på? Ser du inte skogen för alla träd? Vet du vart du vill - men vet inte hur?
Hur mår du idag? Är du där du vill vara? Är ditt liv i balans?
Hur vill du att ditt liv skall se ut i framtiden? Om ett år, fem år, tio år? Har du startat den resan och har du funnit vägen dit? Vad behöver du allra mest och hur skaffar du dig det?
Läs under Personlig coaching hur vi kan hjälpa dig.

Team coaching

Har din grupp kört fast? Har ni dålig stämning i gruppen? Drar ni åt olika håll? Fungerar kommunikationen dåligt? Förstår ni inte varandra? eller är det så att ni är som ett strävsamt gammalt par - ni trivs i varandras sällskap och har det bra - men det sker ingen utveckling?
Vi hjälper gruppen att utvecklas och att dra åt gemensamt håll.
Hur - läs vidare under Team Coaching

Mental träning

Mental Träning är en systematisk och långsiktig träning av våra mentala processer, dvs. tankar, inre bilder, känslor och attityder med syftet att öka den personliga välbefinnandet = vår livskvalité. För att få en god kondition krävs regelbunden träning. Du får inte god kondition av att springa 5-km en gång. Kondition måste underhållas. Så också mental träning!! En elitidrottsman skulle aldrig drömma om att sluta träna för att han är tillräckligt bra...
Läs mer under Mental Träning

Vad är NLP

NLP står för Neuro Linguistisk Programmering.
Neuro är tankar, lingvistik är språket och programmering står för våra invanda mönster. Enkelt kan man säga att det är praktisk psykologi.
Man kan kort och mycket förenklat säga att NLP är en bruksanvisning för hjärnan.
Låter det intressant - läs vidare under Vad är NLP?

Vad är KBT

KBT står för Kognitiv Beteende Terapi och är snabbt växande psykoterapiform. KBT strävar framåt, ser möjligheter och rotar inte i det gamla. Vi lär oss förhålla oss till det vi inte kan förändra.
På sidan Vad är KBT? beskriver vi KBT närmare.

Kontakta oss

Telenummer / Mail / Kartor / Öppettider mm finns här


Share |


Vill du veta mer om Personlig utveckling och Coaching ? Vi svarar inom 2 arbetsdagar.
Hej! Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar formuläret nedan. Maila eller ring istället. helena@livs-viktigt.se eller 0702-41 91 59