Coaching

Jag, Helena Berggren, arbetar med personlig utveckling av enskilda personer och/eller grupper som vill utveckla sig själva och sin förmåga. Det kan ske i individuella samtal eller i grupp. Jag är certifierad NLP-practioner samt cert. inom Business Communication.Jag är också certifierad ICF-coach. Jag är coachcertifierad av den internationella organisationen INLPTA som står för International NLP Trainers Association. INLPTA ställer höga krav på tränare och de utbildningar som ges. Anslutning till den här organisationen säkerställer en hög nivå av professionalism, etik och kvalitet.

Som certifierad coach och så kallad NLP-practitioner motsvarar jag och min kunskap dessa högt ställda krav. Det borgar för din säkerhet att få en kvalitativ och professionell hjälp.

Ordet coach är inte varumärkeskyddat så i praktiken kan du kalla din hund för coach. Om du väljer en INLPTAcertifierad coach vet du att du gjort ett bra val och att du får kompetent hjälp.

För vem är coaching? Man behöver inte alltid ha problem för att få hjälp av en coach, man kan ha som utgångspunkt att förbättra saker man redan är bra på.

Hur jobbar jag som coach? Som coach hjälper jag dig att hitta svar och lösningar genom att ställa frågor och genom att jobba med olika tekniker och övningar. Jag erbjuder både coaching via personligt möte eller per telefon. Du fortsätter jobba på egen hand mellan våra träffar. Du jobbar enligt vår framtagna handlingsplan mot målet.

Det är viktigt att förstå att du själv har eget ansvar. Jag coachar dig på banan men utför inte själva hoppet. När du arbetar på egen hand så växer sig din kunskap stor och du får många värdefulla insikter. När vi träffas/hörs nästa gång har vi utvärdering av dina nyvunna färdigheter och bestämmer hur vi går vidare. Som du redan förstår är coaching hjälp till självhjälp. Det gäller att hitta "skillnaden som gör skillnaden".

Vid varje coachtillfälle som varar cirka en timma utgår vi från ditt nuläge. Vi fastställer dina mål och ser till att du uppnår de mål du strävar efter. Ingenting är omöjligt, bara olika svårt. Självklart arbetar jag med diskretion och proffesionalitet. Min hjälp som coach måste tidsbokas.

Kontakta oss

Telenummer / Mail / Kartor / Öppettider mm finns här


Share |


Vill du veta mer om Personlig utveckling och Coaching ? Vi svarar inom 2 arbetsdagar.
Hej! Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar formuläret nedan. Maila eller ring istället. helena@livs-viktigt.se eller 0702-41 91 59