Personlig coaching

"Den verkliga upptäcktsresan består inte i att söka nya vyer utan att se med nya ögon" Marcel Proust

Vet du att du tänker ca 65.000 tankar per dag. 95% av de tankar du tänker idag tänkte du även igår...

Människan är van att tänka i samma tankebanor som vi brukar. Hur många "nya" tankar har du per dag? Vi utför saker på det sätt vi vant oss vid och vi reagerar på händelser precis som vi brukar göra. "Om du fortsätter göra som du alltid gjort, kommer du få samma resultat som du alltid fått ".

Coaching och mental träning

Jag, Helena Berggren, arbetar med personlig utveckling av enskilda personer och/eller grupper som vill utveckla sig själva och sin förmåga. Jag är certifierad coach samt cert. inom Business Communication.

Vad är coaching? "Att medvetandegöra de egna resurserna hos individen. Ett förhållningssätt som bygger på en övertygelse om människans egen förmåga att finna svaren inom sig". Fil. Dr. Lars-Eric Uneståhl

Coaching är ett uttryck som vi ofta förknippar med idrottsvärlden. Själva ordet coaching betyder handledning, träning. Coaching fokuserar på det du vill ha, dvs. målet, och hur du ska nå dit.

Det är mycket vi tror oss inte kunna göra trots att vi aldrig har provat. Oavsett om du tror att du skall lyckas eller inte får du sannolikt rätt. Vill du förfina eller förbättra något du redan är bra på? Ser du inte skogen för alla träd? Vet du vart du vill - men vet inte hur? Hur mår du idag? Är du där du vill vara? Är ditt liv i balans? Hur vill du att ditt liv skall se ut i framtiden? Om ett år, fem år, tio år? Har du startat den resan och har du funnit vägen dit?

Vad behöver du allra mest och hur skaffar du dig det? "Gräset är bara grönare hos andra för den som glömmer att vattna hos sig själv" Livsstilscoaching, life coach, mental coaching, NLP, ja, kärt barn har många namn.

En duktig coach hjälper dig att finna din styrka och din egen förmåga att finna svar och lösningar. Det är begränsningar och föreställningar som hindrar oss människor att uppnå sina mål. Föreställningar som vi själva skapar ofta i form av hinder. Det som vi fokuserar på har en tendens att växa - bra som dåligt. Eller hur? Små problem blir stora... Kom ihåg att alla begränsningar och föreställningar går att ändra. Det är du själv som skapat dem. Bestäm dig för att dom inte längre är sanna. Trodde du på tomten som liten? Ja förmodligen. Tror du fortfarande på tomten nu som vuxen? Något som du trodde var sant visade sig vara något annat. Finns det fler illusioner som begränsar dig? Misslyckad eller lyckad? Det finns inga misslyckanden - bara erfarenhet.

ALLA beteenden har ett syfte någonstans..

För vem? Ja, faktiskt alla. Du behöver inte ha ett problem. Det kan vara en kunskap du vill förfina och utveckla. Coaching är utvecklande. Vem vill inte utvecklas?

"Jag är intresserad av framtiden, därför att jag kommer att tillbringa resten av mitt liv där" Kettering

Tänk på följande små kloka ord: Handling är skillnaden mellan dröm och verklighet! Framgång är aldrig tungt att bära! Allt är möjligt. Det omöjliga tar bara lite längre tid. Be inte om medvind - lär dig segla!

Sinnen är som fallskärmar. De fungerar bara när de är öppna.

Behöver du en personlig coach? Kanske om du svarar ja på någon av nedanstående frågor:

Vill du förändra en vana/ovana?
Vill du bli starkare mentalt?
Vill du utvecklas?
Vill du ha hjälp hela vägen i mål?
Vill du ha full personlig fokus?

Jag hjälper dig att uppnå ditt mål. Vi börjar med att definiera "problemet" och därefter lägger vi upp en handlingsplan.

Du kan inte förvänta dig enkla, färdiga lösningar serverat på ett silverfat, jag hjälper dig att bena ut problematiken och du genomför. Eget ansvar är ett nyckelord. Men jag kan lova dig att du kommer att gå i mål med vad du sätter upp som mål - om du bara själv vill.

Jag ger inspiration och inspiration föder motivation! Jag har stor erfarenhet av coaching från mina tidigare yrken där jag jobbat mycket med motivation av personal och organisationer. Jag är certifierad coach. Lång erfarenhet och stor kunskap samt har gett mig en bra grund att stå på.

Min hjälp som coach måste tidsbokas och kan inte fås under drop-in. Du kan även boka coaching via telefon.

Vad kostar det? Varje tillfälle är cirka 1 timma.
Pris: 1200:- per tillfälle.
Erbjudande: Köp 3 gånger för 3000:- Ev. avbokning skall ske senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbokad eller för sent avbokad tid debiteras.

Kontakta oss

Telenummer / Mail / Kartor / Öppettider mm finns här


Share |


Vill du veta mer om Personlig utveckling och Coaching ? Vi svarar inom 2 arbetsdagar.
Hej! Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar formuläret nedan. Maila eller ring istället. helena@livs-viktigt.se eller 0702-41 91 59