Team coaching

Har din grupp kört fast? Har ni dålig stämning i gruppen? Drar ni åt olika håll?Fungerar kommunikationen dåligt? Förstår ni inte varandra? eller är det så att ni är som ett strävsamt gammalt par - ni trivs i varandras sällskap och har det bra - men det sker ingen utveckling?

Vi hjälper gruppen att utvecklas och att dra åt gemensamt håll.

Helena har stor erfarenhet av coaching från mina tidigare yrken där jag arbetat mycket med motivation av personal och organisationer. Bland annat genom eget ledarskap.

Helena är certifierad coach med två coachutbildningar i ryggen. Detta tillsammans med ett stort intresse och lång erfarenhet samt lite ytterligare påbyggnadsutbildningar har gett henne en bra grund att stå på.

Team Coaching - att bygga starka och fungerade team
Ett team presterar och fungerar som bäst när de enskilda personerna i gruppen både kan utvecklas själva samt hjälpa övriga gruppmedlemmar i fram- och motgång.

Ett starkt team är nyckeln till framgång. Ibland är det lättare och ibland stöter man på utmaningar, exempelvis vid omorganisationer och bistra tider. Gruppen sätts på prov.

Vad kännetecknar ett starkt och fungerande team?
Givetvis finns inga givna ramar men vissa kriterier kan man se bör finnas, såsom:

  • Ett gemensamt och uttalat mål
  • En klar rollfördelning
  • Respekt för varandra
  • "Vi"-känsla
  • Tillhörighet

Kontakta oss

Telenummer / Mail / Kartor / Öppettider mm finns här


Share |


Vill du veta mer om Personlig utveckling och Coaching ? Vi svarar inom 2 arbetsdagar.
Hej! Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar formuläret nedan. Maila eller ring istället. helena@livs-viktigt.se eller 0702-41 91 59